Over B&B De Smale

B&B de Smale is gevestigd op het Achterhoekse erf van de Familie Markerink.

Te midden van de natuur met een fantastisch uitzicht over het essenlandschap en op loopafstand van het centrum Geesteren. Museum stadje Borculo bevind zich op een kleine 5 km verwijderd van onze B&B. Hier bevinden zich een tal van mooie musea en bezienswaardigheden. Grotere steden zoals Enschede of Doetinchem bevinden zich op een 30 km van de B&B.

Onze hooiberg is van alle gemakken voorzien en geeft het prachtige uitzicht over het essenlandschap en op Korenmolen de Ster.

Kijk uit over het verre, rustgevende landschap, terwijl u geniet van een heerlijk ontbijt met producten van eigen erf!

Daarnaast hebben wij een volledig nieuw gastenverblijf. Dit verblijf is gevestigd  in de karakteristieke boerderij, beschikt over een eigen ingang en bied ruimte voor 2 personen. Daarnaast is deze voorzien van een badkamer en suite, zitgelegenheid, TV & internetaansluiting.

Waarom Bed & Breakfast De Smale?

Bezienswaardigheden
Naast alle mooie natuur om ons heen zijn er ook vele bezienswaardigheden in de regio. Zo zijn er vele oude kerken, musea, kastelen en monumenten die u kunt bezoeken.
Midden in de natuur
Onze hooiberg is van alle gemakken voorzien. U beschikt over uw eigen toilet, douche, keukenblok en nog veel meer. Kijk bij onze accommodaties voor de overige faciliteiten.
Gratis WiFi
U zit dan wel in de prachtige natuur, maar WiFi kan op z’n tijd erg handig zijn op uw ontdekkingstocht. Geen zorgen, onze hooiberg is voorzien van gratis WiFi.
Prachtige routes
De omgeving leent zich perfect voor prachtige tochten die u vanaf ons kunt fietsen, lopen of rijden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!